Lurer du på hva Energimerking er? La oss fortelle deg litt om hva vi kan tilby

Fra 1. juli 2010 skal alle næringsbygg som leies ut, selges eller er over 1000 kvadrat ha gyldig energiattest. Dette er lovpålagt gjennom forskrift om energimerking som kom ved årsskiftet. Det er eier av bygget som har ansvaret for å gjennomføre energimerkingen.

Attesten inneholder selve energimerket, oppvarmingsmerket samt forslag til forbedringer. For næringsbygg over 1000m2 skal attesten være synlig for besøkende og brukere av bygget.

For energimerking av næringsbygg kreves det at eksperten har bygningsteknisk og energifaglig kompetanse på ingeniørnivå og minimum tre års praksis med energivurdering av bygninger med tekniske anlegg. Inventi innehar alle disse kompetansekravene med god margin. Vi kan utstede energiattest og hjelper deg med å få et mer energieffektivt bygg og reduserte kostnader.

Ta kontakt for en hyggelig prat. Vi kan sende over et skjema og du oppgir noen opplysninger om bygget. Basert på disse opplysninger kan vi tilby en energiattest til en fornuftig pris.


Tilbake arkivet…